Ulko- ja sisämaalaus sekä muut alan palvelut Pirkanmaalla

Turengissa sijaitseva JMS Pinnoitus tarjoaa ulko- ja sisämaalauspalveluita sekä muita alan töitä (mm. pinnoituksia ja korkeapaineruiskumaalausta) Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla yli 10 vuoden kokemuksella. Palvelemme pääasiassa yritysasiakkaita kuten laiva- ja telakkateollisuutta, rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Myös yksityiset toimeksiantajat erilaisine kunnostusprojekteineen ja uudisrakennuskohteineen kuuluvat asiakaskuntaamme.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta

Kun tarvitset luotettavaa tekijää ulko- tai sisämaalaukselle, erilaisille pinnoitustöille tai korkeapaineruiskumaalaamiseen JMS Pinnoitus on valmiina palvelemaan. Hoidamme vaativammatkin työt varmalla otteella ja aina sovittuja aikatauluja noudattaen.

Ota siis meihin yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Palvelut

  • Ulko- ja sisämaalaus
  • Kattopinnoitukset ja pesut
  • Lattiapinnoitukset
  • Korkeapaineruiskumaalaukset
  • Maalaamopalvelut (auton osat yms.)

Myös pinnoituksia ja korkeapaineruiskumaalauksia

Maalaustöiden lisäksi teemme mm. kattojen ja lattioiden pinnoituksia sekä korkeapaineruiskumaalaustöitä. Kaikki työt tehdään luotettavalla ammattitaidolla, laadusta tai viimeistellystä lopputuloksesta tinkimättä. Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää, tai pyydä suoraan tarjous!